HBO-draamasarja The Idolin traileri on julkaistu

30 toukokuuta 2023

HBO-draamasarja The Idol alkaa 5.6. maanantaina HBO Maxilla. HBO:n Euphoria-sarjasta tutun Sam Levinsonin ohjaamaa sarjaa tähdittävät Abel “The Weeknd” Tesfaye ja Lily-Rose Depp. Uutuussarjan traileri on nyt julkaistu.

Sam Levinsonin (HBO:n Euphoria), Abel “The Weeknd” Tesfayen ja Reza Fahimin luomaa uutuussarjaa tähdittävät Abel “The Weeknd” Tesfaye ja Lily-Rose Depp. Sarja sai ensi-iltansa Cannesin elokuvajuhlilla toukokuussa.

Hermoromahduksen suistettua Jocelynin (Lily-Rose Depp) viimeisimmän kiertueen raiteiltaan hän on vakaasti päättänyt lunastaa paikkansa Amerikan merkittävimpänä ja seksikkäimpänä poptähtenä. Hämäräperäinen yökerhomoguli Tedros (Abel “The Weeknd” Tesfaye) saa hänen intohimonsa roihahtamaan ilmiliekkiin. Johdattaako tämä Jocelynin kohti korkeuksia vai sielunsa synkimpiin syvyyksiin?

The Idolia tähdittävät Abel “The Weeknd” Tesfaye, Lily-Rose Depp ja Troye Sivan. Sarjassa näyttelevät myös Dan Levy, Da’Vine Joy Randolph, Eli Roth, Hari Nef, Jane Adams, Jennie Ruby Jane, Mike Dean, Moses Sumney, Rachel Sennott, Ramsey, Suzanna Son ja Hank Azaria.

Uutuussarja on Sam Levinsonin, Abel “The Weeknd” Tesfayen ja Reza Fahimin luoma. Vastaavina tuottajina toimivat Sam Levinson, Abel “The Weeknd” Tesfaye, Reza Fahim, Kevin Turen, Ashley Levinson, Joseph Epstein, Aaron L. Gilbert (BRON) sekä Sara E. White. Sarjan on ohjannut Sam Levinson. Käsikirjoittajina toimivat Sam Levinson, Abel “The Weeknd” Tesfaye ja Reza Fahim. Sarja on tuotettu yhdessä A24:n kanssa.


The Idol (5 x 60 min) saa ensi-iltansa 5.6. HBO Maxilla.

Sarjan suomeksi tekstitetty traileri on katsottavissa täällä.

Kuvia sarjasta on ladattavissa täältä: https://hbomaxnordicpress.com
(käyttäjätunnus & salasana: press)

Yhteyshenkilöt

Pauliina Harno

PR Manager, Warner Bros. Discovery / HBO Max Finland