HBO-sarja 30 Coins jatkuu 23.10.

25 syyskuuta 2023

HBO Maxin 30 Coins -sarjan toisen tuotantokauden ensi-iltapäivä ja traileri on nyt julkaistu. Álex de la Iglesian ohjaama ja yhdessä Jorge Guerricaechevarrían kanssa käsikirjoittama sarja jatkuu HBO Maxilla 23.10. Uudet jaksot julkaistaan viikoittain.

30 Coinsin toisella tuotantokaudella suurin osa Pedrazan kaupungin asukkaista on menettänyt järkensä ja suljettu psykiatriseen sairaalaan. Elena makaa koomassa madridilaisessa sairaalavuoteessa, ja katumuksen musertama Paco yrittää huolehtia hänestä. Kauhun kasvaessa heidän ympärillään sankarijoukon on kohdattava uusi vihollinen – joku niin kieroutunut ja paha, että itse paholainenkin pelkää häntä. Mutta entä Isä Vergara? Ovatko hän ja hänen arkkivihollisensa kardinaali Santoro kuolleet? Missä kidutetut sielut piileksivät?

Sarjan uutta kautta tähdittävät Eduard Fernández, Megan Montaner, Miguel Ángel Silvestre, Paul Giamatti, Macarena Gómez, Najwa Nimri, Pepón Nieto, Cósimo Fusco, Manolo Solo, Nuria González, Javier Bódalo ja Manuel Tallafé.

30 Coinsin toista tuotantokautta on kuvattu Espanjassa, Italiassa, Yhdysvalloissa, Ranskassa sekä Iso-Britanniassa.

30 Coins on Álex de la Iglesian ohjaama ja yhdessä Jorge Guerricaechevarrían kanssa käsikirjoittama. HBO Maxilta vastaavina tuottajina ovat toimineet Steve Matthews, Miguel Salvat ja Antony Root. Vastaavina tuottajina ovat toimineet myös Pokeepsie Filmsin Álex de la Iglesia ja Carolina Bang. Uuden kauden tuotantopalveluista vastaa Anciana Milenaria S.L., joka on osa Pokeepsie Films -yritystä.


30 Coins, 2. kausi (8 x 50 min) saa ensi-iltansa 23.10. HBO Maxilla.

Katso uuden kauden suomeksi tekstitetty traileri täältä.

Kuvia sarjasta on ladattavissa täältä: https://hbomaxnordicpress.com
(käyttäjätunnus & salasana: press)

Yhteyshenkilöt

Pauliina Harno

PR Manager, Warner Bros. Discovery / HBO Max Finland