Lokakuun 2023 kohokohdat HBO Maxilla

27 syyskuuta 2023

Lokakuussa HBO Maxilta löytyy jotain uutta joka makuun: sekä kulttisuosiossa kylpevä merirosvokomedia Our Flag Means Death että huippunäyttelijöiden tähdittämä pukudraama The Gilded Age saavat toiset tuotantokaudet, samoin espanjalaisohjaaja Álex de la Iglesian taidonnäyte 30 Coins. Vauhdikkaan sekopäistä menoa syysiltojen iloksi tarjoilevat Rick and Mortyn ja Doom Patrolin uudet kaudet.

Julkaisuaikatauluihin saattaa vielä tulla viime hetken muutoksia.

THE RINGLEADER: THE CASE OF THE BLING RING
Dokumentti ensi-illassa 2.10.
Suorapuheisessa haastattelussa Rachel Lee, aivot kovan luokan julkkisryöstöjen takana, pääsee ääneen ensimmäistä kertaa. Dokumenttielokuva tarkastelee Hollywood-kuuluisuuksien koteihin penkomaan ja varastamaan murtautuneen teini-ikäisen Leen sekä tämän kaveriporukan vaikuttimia. Dokumentti käsittelee mahdollisia syitä rikosten taustalla aina mielenterveysongelmista ja riippuvuuksista teinejä lietsoneeseen kuuluisuuksien ylelliseen elämäntyyliin, tuoden uutta kontekstia tapahtumiin lööppien takana. Dokumenttielokuva on Emmy-ehdokkaana olleen elokuvantekijä Erin Lee Carrin käsialaa.
(90 min)

OUR FLAG MEANS DEATH
2. kausi alkaa 5.10.
Komediasarja perustuu (hyvin) löyhästi 1700-luvulla eläneen, merirosvoksi pyrkineen Stede Bonnetin (Rhys Darby) todellisiin seikkailuihin. Vaihdettuaan auvoisalta vaikuttaneen herrasmiehen elämän hurjapäisen merirosvon seikkailuihin, Stedestä tuli merirosvolaiva Revengen kapteeni. Mahdollista kapinaa hautovan miehistön kunnioituksen ansaitseminen ei kuitenkaan onnistunut tuosta vain. Steden onni kääntyi pahamaineisen kapteeni Mustaparran (Taika Waititi) kohtalokkaan kohtaamisen seurauksena. Molempien yllätykseksi toistensa vastakohdat Stede ja Mustaparta löysivät ulapalta vielä ystävyyttäkin enemmän... he löysivät rakkauden. Nyt on aika selvitä siitä.
(8 x 30 min, kolme ensimmäistä jaksoa julkaistaan ensi-iltapäivänä ja loput kaksi kerrallaan viikoittain)


DOOM PATROL
4. kauden toinen osa alkaa 13.10.
Max Original -sarja Doom Patrolin neljäs kausi saa jatkoa. Sarjan mukaansatempaavissa viimeisissä jaksoissa tutut hahmot tapaavat sekä vanhoja ystäviä että vihollisia pyrkiessään kukistamaan Immortuksen ja saamaan lisää elinaikaa. Joukko joutuu kamppailemaan maailman ja toistensa pelastamisen välillä, kohtaamaan syvimmät pelkonsa ja valitsemaan, ovatko he valmiita päästämään irti menneestä ottaakseen tulevaisuuden omiin käsiinsä.
(12 x 45 min, kaksi jaksoa ensi-iltapäivänä, loput viikoittain)  

RICK AND MORTY
7. kausi alkaa 16.10.
Rick ja Morty ovat palanneet ja kuulostavat itseltään enemmän kuin koskaan ennen! Sarjan seitsemännellä kaudella mahdollisuudet ovat rajattomat: miten Jerryllä menee? PAHA Summer?! Koittaako kouluun paluu koskaan? Ehkä ei, mutta selvitetään asia! Uudella kaudella nähdään todennäköisesti edellistä vähemmän kusta. Rick ja Morty, 100 vuotta! Tai ainakin kohti kymmenettä kautta!
(10 x 25 min, uudet jaksot viikoittain)


30 COINS (30 MONEDAS)
2. kausi alkaa 23.10.
30 Coinsin toisella tuotantokaudella suurin osa Pedrazan kaupungin asukkaista on menettänyt järkensä ja suljettu psykiatriseen sairaalaan. Elena makaa koomassa madridilaisessa sairaalavuoteessa, ja katumuksen musertama Paco yrittää huolehtia hänestä. Kauhun kasvaessa heidän ympärillään sankarijoukon on kohdattava uusi vihollinen – joku niin kieroutunut ja paha, että itse paholainenkin pelkää häntä. Mutta entä Isä Vergara? Ovatko hän ja hänen arkkivihollisensa kardinaali Santoro kuolleet? Missä kidutetut sielut piileksivät? 30 Coins on Álex de la Iglesian ohjaama ja käsikirjoittama. Uutta kautta tähdittävät Eduard Fernández, Megan Montaner, Miguel Ángel Silvestre ja Paul Giamatti.
(8 x 50 min, uudet jaksot viikoittain)

THE GILDED AGE
2. kausi alkaa 30.10.
HBO-sarja The Gilded Agen toinen tuotantokausi alkaa pääsiäisaamuna 1883, kun saapuu tieto siitä, että Bertha Russellin tarjous Musiikkiakatemian aitiosta on hylätty. Kauden kahdeksan jakson aikana Bertha haastaa sekä rouva Astorin että vanhat tottumukset ja hakee jalansijaa seurapiireistä. George Russell kohtaa tahollaan omat haasteensa ammattiyhdistyksen järjestäytyessä hänen Pittsburghin terästehtaallaan. Brookien talossa Marian jatkaa oman polkunsa etsimistä opettaen samalla salaa tyttökoulussa, ja kaikkien yllätykseksi Adaa aletaan kosiskella. Agnes ei tietenkään hyväksy mitään näistä alkuunkaan. Brooklynissa Scottin perhe yrittää toipua järkyttävästä paljastuksesta, ja Peggy päästää sisäisen aktivistinsa valloilleen työskennellessään T. Thomas Fortunen kanssa NY Globessa.
(8 x 60 min, uudet jaksot viikoittain)LISÄÄ LOKAKUUN UUTUUSSARJOJA:

1.10.
The Pact, 2. kausi

16.10.
Riviera, 3. kausi


LOKAKUUN ELOKUVIA JA DOKUMENTTEJA:

1.10.
Discovery-dokumenttielokuvia:
Ghost Adventures: Cecil Hotel
Ghost Adventures: Devil's Den
Ghost Adventures: Goldfield Hotel
Ghost Adventures: Horror At Joe Exotic Zoo
Scream: The True Story
The Curse Of Robert The Doll
The Exorcism Of Roland Doe
The Ghosts Of Flight 401
The Haunted Museum: 3 Ring Inferno

Kirjastoelokuva Sea Fever

3.10.
Discovery-dokumenttielokuvia:
Ghost Adventures: Lake Of Death
The Alien Endgame

4.10.
Discovery-dokumenttielokuvia:
Elizabeth: A Portrait in Part(s)
Donald Trump: A Faking It Special
Jussie Smollett: A Faking It Special
Michael Jackson: A Faking It Special
R.Kelly: A Faking It Special
Ted Bundy: A Faking It Special

6.10.
Kirjastoelokuva The Falling

11.10.
HBO-dokumenttielokuva No Accident
Discovery-dokumenttisarja Murdaugh Murders: Deadly Dynasty
Discovery-dokumenttielokuvia:
The Murder Of Caroline Crouch: A Faking It Special
The Murder Of Gabby Petito: A Faking It Special
The Murder Of Grace Millane: A Faking It Special

13.10.
Kirjastoelokuvia:
First Man
Skyscraper

20.10.
Kirjastoelokuvia:
Angel of Mine
Experimenter

23.10.
HBO-dokumenttielokuva AKA Mr. Chow

24.10.
Discovery-dokumentti Jamie vs Britney: The Father Daughter Trials

27.10.
HBO-dokumenttielokuva My Muslim Husband
Kirjastoelokuva Batman: The Doom That Came to Gotham

29.10.
Kirjastoelokuva Kultainen kompassi (The Golden Compass)


+ TULOSSA JO SYYSKUUSSA:

29.9.
Uutuuselokuva Meg 2: The Trench

 

LEHDISTÖMATERIAALIT

Kuvia ja muuta materiaalia median käyttöön on ladattavissa lehdistösivuiltamme osoitteesta https://hbomaxnordicpress.com (käyttäjätunnus & salasana: press)

Yhteyshenkilöt

Pauliina Harno

PR Manager, Warner Bros. Discovery / HBO Max Finland