Max Original -draamasarja The Girls on the Bus alkaa HBO Maxilla 14.3.

7 helmikuuta 2024

Draamasarja The Girls on the Bus seuraa neljää presidenttiehdokkaiden kannoilla ympäri Yhdysvaltoja kulkevaa toimittajaa. Uutuussarja alkaa HBO Maxilla 14.3. torstaina.

Warner Bros. Televisionin Max Original -draamasarja The Girls on the Bus alkaa 14.3. torstaina HBO Maxilla. Ensimmäiset kaksi jaksoa julkaistaan ensi-iltapäivänä ja loput jaksot viikoittain, huipentuen sarjan päätösjaksoon 9.5.

The Girls on the Bus kutsuu katsojat mukaan seuraamaan presidentinvaalien kampanjointia ympäri Yhdysvaltoja. Sarja kertoo neljästä naispuolisesta toimittajasta, joilla on kullakin erilainen raportointityyli ja persoonallisuus. Tarina keskittyy Sadie McCarthyyn (Melissa Benoist), joka haikailee menneiden aikojen vaalijournalismin perään ja jättää koko elämänsä taakseen voidakseen kirjoittaa presidenttiehdokkaasta sanomalehteen. Sadie hyppää bussiin ja lähentyy lopulta kolmen kilpailijansa, Gracen (Carla Gugino), Lolan (Natasha Behnam) ja Kimberlynin (Christina Elmore) kanssa. Eroavaisuuksistaan huolimatta toimittajista tulee kuin perhe, jolla on eturivin paikat maan sekopäisimpään saippuaoopperaan — taisteluun Valkoisen talon herruudesta.

Sarjaa tähdittävät Melissa Benoist, Carla Gugino, Natasha Behnam, Christina Elmore ja Brandon Scott sekä Griffin Dunne, Mark Consuelos ja Scott Foley.

The Girls on the Bus on Amy Chozickin ja Julie Plecin luoma ja perustuu Chozickin kokemuksiin politiikan toimittajana. Chozick ja Plec toimivat sarjan vastaavina tuottajina yhdessä showrunner Rina Mimounin, Greg Berlantin, Sarah Schechterin, Leigh London Redmanin ja Marcos Siegan kanssa. Jesse Peretz on toiminut sarjan vastaavana tuottajana ja ohjannut sarjan avausjakson, ja sarjassa näyttelevä Benoist on toiminut myös tuottajana. Sarja on Berlanti Productions -tuotanto, joka on toteutettu yhdessä Warner Bros. Televisionin kanssa.


The Girls on the Bus (10 x 60 min) saa ensi-iltansa 14.3. HBO Maxilla.

Kuvia sarjasta on ladattavissa täältä: https://hbomaxnordicpress.com/
(käyttäjätunnus & salasana: press)

 

Yhteyshenkilöt

Pauliina Harno

PR Manager, Warner Bros. Discovery / HBO Max Finland