Palkitun Curb Your Enthusiasm -komediasarjan päätöskausi alkaa 5.2.

15 tammikuuta 2024

Emmy- ja Golden Globe -palkittu HBO-komediasarja Curb Your Enthusiasm tulee päätöksensä 12. tuotantokauden myötä. Larry Davidin tähdittämän suosikkisarjan virallinen traileri on nyt julkaistu. Päätöskausi käynnistyy 5.2. maanantaina HBO Maxilla.

Legendaarisen komediasarjan viimeisellä kaudella Larry David esittää jälleen liioiteltua versiota itsestään. Emmy- ja Golden Globe -palkittu Curb Your Enthusiasm esittelee kieli poskessa tehdyn tulkinnan käsikirjoittaja-tuottaja-koomikon fiktiivisestä elämästä, jossa merkityksettömiltä vaikuttavilla pikkuasioilla voi olla katastrofaaliset seuraukset. Jotta tarina pysyy yllättävänä, sarja on kuvattu ilman tarkkaa käsikirjoitusta, ja näyttelijöiden repliikit ovat improvisoituja.

Rooleissa nähdään Larry Davidin lisäksi Jeff Garlin (The Goldbergs), Susie Essman (Broad City), Cheryl Hines (Suburgatory), J.B. Smoove (Mapleworth Murders), Richard Lewis (Anything But Love), Ted Danson (The Good Place), Vince Vaughn (Wedding Crashers) ja Tracey Ullman (Tracey Ullman’s Show).

Curb Your Enthusiasm on Larry Davidin luoma. Vastaavina tuottajina toimivat Larry Davidin lisäksi Jeff Garlin ja Jeff Schaffer yhdessä Laura Streicherin ja Jennifer Coreyn kanssa.

 

Curb Your Enthusiasm, 12. kausi (10 x 30 min) saa ensi-iltansa 5.2. HBO Maxilla.

Sarjan uuden kauden suomeksi tekstitetty traileri on katsottavissa täällä

Kuvia sarjasta on ladattavissa täältä: https://hbomaxnordicpress.com/
(käyttäjätunnus & salasana: press)

 

Yhteyshenkilöt

Pauliina Harno

PR Manager, Warner Bros. Discovery / HBO Max Finland